Dierenartsenpraktijk van Zeebroeck 0596 - 591 249

Voeding

Purina Pro Plan

Voeding

Purina Pro Plan

Een goede voeding is de basis voor een gezond dier. Wij werken met voeding van Purina Pro Plan, een optimale voeding wat de mogelijkheid biedt om uw huisdier alle gezondheidsvoordelen te geven voor een langdurige gezondheid. Purina Pro Plan is geschikt voor dieren met uiteenlopende behoeften. De voeding dat wij aanbieden, is te verdelen in twee categorie├źn:

 

  • Expert Care Nutrition: voor gezonde dieren in alle levensfasen. Voer voor puppy's/kittens, volwassen dieren en senioren.
  • Veterinaire voeding: klinische voeding voor gezondheidsaandoeningen.

Wij helpen u graag bij het zoeken naar de juiste voeding voor uw dier. Hiervoor mag u langskomen voor een kosteloos voedingsconsult, zodat wij kunnen bespreken wat de behoeften zijn van uw dier en nagaan welke voeding hier het beste bij past. Ook naarmate uw dier ouder wordt, kunnen wij het voer van uw dier (half-)jaarlijks evalueren en nagaan of de behoeften van uw dier zijn veranderd en het voer hierop aanpassen.

Wanneer u Purina Pro Plan bij ons afneemt, bieden wij een voordelig spaarprogramma aan, waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u graag meer informatie over de voeding die wij aanbieden of kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste voeding voor uw dier? Neem dan contact op met onze praktijk

Terug naar Voor uw dier