Dierenartsenpraktijk van Zeebroeck 0596 - 591 249

Diensten

Diensten

Honden, katten, konijnen, exoten, pluimvee-kleinvee, wij zijn er voor al uw dieren! Onze praktijk straalt rust uit en ons team heeft hart en tijd voor dieren. Wij nemen ruim de tijd voor u en uw huisdier.

De consulten vinden plaats op afspraak om lang wachten en stress voor uw huisdier in de wachtkamer te voorkomen. Wij hebben naast onze wachtkamer ook nog een zithoek, naast het paludarium, waar u rustig met uw huisdier kunt zitten. Bij een spoedgeval maken wij uiteraard ruimte en helpen uw dier direct.

Thuisbezoek voor een gewoon consult is vaak niet praktisch, aangezien wij van tevoren nooit exact kunnen inschatten welke onderzoeken en medicijnen nodig zijn. Het rustig laten inslapen van uw huisdier is echter wel mogelijk bij u thuis.

Tijdens de spoeddiensten (feestdagen, weekend- en avonddiensten) werken wij samen met Van Stad tot Wad dierenartsen. U wordt rechtstreeks doorverbonden naar Van Stad tot Wad dierenartsen in Groningen gevestigd aan de Noorddijkerweg 26A (20 minuten vanaf Appingedam). Onze dierenartsen werken ook in de spoed op deze locatie.

Maken van een afspraak

U kunt eenvoudig uw afspraak online maken via onze website. Maakt u liever een telefonische afspraak dan kunt u van maandag t/m vrijdag bellen tussen 8.00 en 12.00 uur.

Het ophalen of bestellen van medicijnen

Voor het afhalen van (herhalings-)medicijnen en dierenvoeding kunt u van maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur aan de balie in Appingedam terecht. Mocht u de medicijnen uit Losdorp willen halen dan kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur bellen met de praktijk. U kunt ook mailen of het bestelformulier invullen zodat wij het voor u kunnen klaarzetten in de afhaalkast in Losdorp.
Mail: dierenarts@vanzeebroeck.nl