Dierenartsenpraktijk van Zeebroeck 0596 - 591 249

Puppybegeleiding

Een goede start voor uw pup

Puppybegeleiding

Een goede start voor uw pup

Een nieuwe huisgenoot, gefeliciteerd! Naast de leuke momenten die dit met zich meebrengt, kunnen wij ons goed voorstellen dat u ook vragen heeft over bijvoorbeeld de opvoeding, verzorging en voeding.

Waarom puppybegeleiding?

Het eerste levensjaar is in allerlei opzichten bepalend voor de toekomst van uw opgroeiende pup. Een goede start is dus van groot belang. Puppybegeleiding kan hierbij helpen. Zo kunnen wij er samen met u voor zorgen dat uw hond vertrouwt raakt met de praktijk en alle handelingen die daarbij houden. Daar heeft zowel u als uw hond op latere leeftijd groot profijt van.

Wat houdt het in?

Samen met u en uw hond oefenen we alle veelvoorkomende handelingen die bij een bezoek aan de dierenarts horen. Wegen op de weegschaal, wennen aan de behandeltafel, oefenen van lichamelijk onderzoek en daarbij het inspecteren van de oren, gebit en poten.  Kortom: we maken uw pup vertrouwd met onze kliniek. We bespreken de algemene verzorging en opvoeding met u en controleren het gewicht en de groei van uw pup.
Er is vanzelfsprekend ook gelegenheid voor het stellen van vragen, over bijvoorbeeld vaccinaties, het ontwormen en ontvlooien of over de opvoeding.

Puppybegeleiding zit ook in het puppypakket inbegrepen. Echter, het is niet verplicht een puppypakket te nemen voor puppybegeleiding.

 Aan het puppyconsult zijn geen kosten verbonden. Wel is het nodig om een afspraak te maken. U kunt ons altijd bellen als u een vraag heeft.

Wij kijken ernaar uit kennis te mogen maken met uw nieuwe pup!

Terug naar Onze diensten