• Bel ons0596 - 591 249

Puppybegeleiding

Een goede start voor uw pup

Puppybegeleiding

Een goede start voor uw pup

Een nieuwe huisgenoot, gefeliciteerd! Naast de leuke momenten die dit met zich meebrengt, brengt deze tijd ook vaak veel vragen over verzorging, opvoeding, voeding etc.

Waarom puppybegeleiding?

Het eerste levensjaar is in allerlei opzichten bepalend voor zijn toekomst, daarom is een goede start voor uw opgroeiende pup van groot belang. Tijdens de puppybegeleiding, maakt de pup op een positieve manier kennis met de praktijk. De pup komt met regelmaat naar de praktijk zonder dat er een klacht is. 

Samen met u leren we de pup rustig op tafel te gaan zitten en zich te laten onderzoeken, de ervaring leert dat honden, die puppybegeleiding hebben gehad, later bijna altijd vrolijk en enthousiast de praktijk binnen komen en bijvoorbeeld zich beter laten onderzoeken en in de bek laten kijken.

Wat houdt het in?

Controle van gewicht en groei, het vertrouwd maken met de kliniek, controle van gebit, oren en ogen, advies voedingskeuze, algemene verzorging en opvoeding (bijv. trekken aan de riem). Er is vanzelfsprekend ook gelegenheid voor het stellen van vragen zoals ontwormen, welke vaccinaties, over het gedrag etc.

Puppybegeleiding zit ook in het puppypakket inbegrepen. Echter, het is niet verplicht een puppypakket te nemen voor puppybegeleiding!

Aan het puppyconsult zijn geen kosten verbonden. Wel is het nodig om een afspraak te maken. U kunt ons altijd bellen als u een vraag heeft. Graag zien we u terug met uw pup!

Veel plezier met uw pup!

Terug naar Gezelschapsdieren